Over ons 2021-05-26T20:28:48+00:00

Over Minicamping De Venneweide

Welkom bij Minicamping De Venneweide. Tijdens een bezoek aan de camping bent u te gast bij familie De Jong. In 2001 namen Toon en Ria de Jong de stap om naast hun boerenbedrijf te starten met een eigen minicamping.  Inmiddels genieten Toon en Ria al vele jaren van de gezelligheid en de fijne gasten die zij door de jaren heen hebben mogen begroeten.

In 2015 zijn Toon en Ria in maatschap gegaan met zoon Joost en zijn vriendin Nicole. Sindsdien beheren zij samen de camping en zijn zij dus uw aanspreekpunten. De samenwerking met Joost en Nicole heeft er direct toe geleid dat er een extra plaatsen en in 2018 een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd is.

Wij u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, evenementen en wandel- en fietsroutes en overige regio informatie. Volg ons op facebook of instagram.

We hopen u snel te mogen begroeten,

Toon & Ria
Joost & Nicole

Wij hopen U een goed beeld te geven van onze camping en hopen U graag eens te mogen ontmoeten.

Heeft u nog vragen aan het team van Minicamping De Venneweide? Stel ze dan gerust per e-mail of telefoon. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Op deze manier krijgt u natuurlijk echt een goede indruk van de minicamping en alle bijbehorende faciliteiten. Wij raden het u wel aan om dit voorafgaand aan een bezoek even te laten weten. Wij geven u namelijk graag persoonlijk een rondleiding en kunnen u dan ook meteen antwoorden geven op al uw vragen.

Graag tot ziens op Minicamping De Venneweide!
Familie de Jong