Over ons 2018-06-12T10:22:23+00:00

Over Minicamping De Venneweide

Welkom bij Minicamping De Venneweide! Tijdens een bezoek aan de camping bent u te gast bij familie De Jong. In 2001 namen Toon en Ria de Jong namelijk de stap om naast hun akkerbouwbedrijf te starten met een eigen minicamping. Inmiddels genieten zij al vele jaren van de gezelligheid en de fijne gasten die zij door de jaren heen hebben mogen begroeten.

In 2015 zijn Toon en Ria in maatschap gegaan met zoon Joost en zijn vriendin Nicole. Sindsdien beheren zij samen de camping en zijn zij dus uw aanspreekpunten. De samenwerking met Joost en Nicole heeft er direct toe geleid dat er een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd word. Dit zal in het kampeerseizoen van 2018 voor het eerst in gebruik worden genomen. Uiteraard kunt u het volgen via onze facebookpagina of via instagram.

We hopen u snel te mogen begroeten,

Toon & Ria
Joost & Nicole

Wij hopen U een goed beeld te geven van onze camping en hopen U graag eens te mogen ontmoeten.

Heeft u nog vragen aan het team van Minicamping De Venneweide? Stel ze dan gerust per e-mail of telefoon. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Op deze manier krijgt u natuurlijk echt een goede indruk van de minicamping en alle bijbehorende faciliteiten. Wij raden het u wel aan om dit voorafgaand aan een bezoek even te laten weten. Wij geven u namelijk graag persoonlijk een rondleiding en kunnen u dan ook meteen antwoorden geven op al uw vragen.

Graag tot ziens op Minicamping De Venneweide!
Familie de Jong

Wij zijn aangesloten bij: