Over ons 2023-03-17T14:11:48+00:00

Over Minicamping De Venneweide

Beste gasten,

Wij heten u graag welkom op Minicamping de Venneweide te Alphen, Provinicie Noord-Brabant.

Over ons:
Toon en Ria de Jong namen in 2001 de stap om naast hun boerenbedrijf te starten met een eigen minicamping.

In 2015 zijn Toon en Ria in maatschap gegaan met zoon Joost en zijn vriendin Nicole, sindsdien beherende zij samen de camping. De samenwerking met Joost en Nicole heeft er direct toe geleid dat er een extra plaatsen en in 2018 een nieuw sanitairgebouw gerealiseerd is.

Vanaf zomer 2021 zijn Joost en Nicole uw eerste aanspreekpunten. Toon en Ria zijn verhuisd naar ‘t dorp en zullen een stapje terug doen en genieten van hun verdiende pensioen. Zijn ze dan helemaal niet meer te zien? Jawel hoor!

Zij genieten nog steeds van de gezelligheid op de camping en de fijne gasten die zij door de jaren heen hebben mogen begroeten.

Ze kunnen u niet missen en zullen mee blijven ondersteunen, waarbij Ria vaak op de kleinkinderen past en Toon zal vooral het gazon met regelmaat maaien.

Wij  houden u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen, evenementen en wandel- en fietsroutes en overige regio informatie. Volg ons op facebook of instagram.

We hopen u snel te mogen begroeten,

Toon & Ria
Joost, Nicole, Marieke en Bram

Wij hopen U een goed beeld te geven van onze camping en hopen U graag eens te mogen ontmoeten.

Heeft u nog vragen aan het team van Minicamping De Venneweide? Stel ze dan gerust per e-mail of telefoon. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Op deze manier krijgt u natuurlijk echt een goede indruk van de minicamping en alle bijbehorende faciliteiten. Wij raden het u wel aan om dit voorafgaand aan een bezoek even te laten weten. Wij geven u namelijk graag persoonlijk een rondleiding en kunnen u dan ook meteen antwoorden geven op al uw vragen.

Graag tot ziens op Minicamping De Venneweide!
Familie de Jong