Faciliteiten 2019-04-10T20:25:24+00:00

Onze faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Minicamping De Venneweide bent u te gast bij Familie de Jong. De activiteiten van het bedrijf gaan gedurende u bezoek dan ook gewoon lekker door. De camping is rustig gelegen en opgebouwd uit ruime, door lage beukenhagen, afgescheiden plaatsen. In het midden van het kampeerterrein is een groot open veld. Deze ruime staplaatsen hebben een tegelplateau voor de caravan en 6 ampère stroom.

Geen eigen kampeermiddel? Boek dan nu onze ingerichte blokhut voor twee personen, verwarming, keukenblok met 2-pits kooktoestel en koelkast, zitje binnen en buiten, opgemaakt bed bij aankomst (ook leuk om te boeken voor familieleden zodat ze kunnen blijven logeren).

Ons verwarmde sanitairgebouw wordt keurig onderhouden en voldoet dus aan alle hygiëne normen. Tijdens het hoogseizoen wordt dit gebouw meerdere keren per dag schoongemaakt. Het sanitairgebouw beschikt over de volgende voorzieningen:
4 wastafels, 2 was cabines, 6 douches (met thermostatische kraan), 5 toiletten met papier, 1 urinoir en de mogelijkheid tot storting van een chemisch toilet.

De camping beschikt over:
• Gratis draadloos internet
• Een grote fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen
• Speeltoestellen voor de “kleine kampeerder”

Tijdens een bezoek aan onze minicamping kunt u gebruik maken van onze eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt naast onze camping. Onze grasmat is het visitekaartje van de camping, daarom vragen wij u om alleen bij aankomst en vertrek met de auto het veld te betreden. Dit bevordert de rust op de camping en het heeft een netter aanzien.

Verblijfsruimte
Wij hebben een gezellige verblijfsruimte. Bij aankomst krijgt u hier een kopje koffie met een plakje cake aangeboden. U krijgt informatie over de camping en een complete informatiemap met fiets- en wandelroutes. Natuurlijk is hier ook regio-informatie bijgesloten. Bij vertrek nemen we de map graag weer terug in ontvangst. In deze ruimte staat ook een wasmachine en een koelkast met vriesruimte. Er is ook een aanrecht aanwezig voor de afwas.

Op de camping is er een Jeu de Boulesbaan aanwezig met verlichting, zodat u ‘s avonds na het eten ook kunt genieten van het Jeu de Boules spel. Voor de gezelligheid spelen we van tijd tot tijd ook een balletje mee. Wij hebben ook een kleine bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen.

Plattegrond
Om een beter beeld van de camping te krijgen hebben we een plattegrond voor u ter beschikking gesteld.