Faciliteiten 2023-03-22T12:06:00+00:00

Onze faciliteiten

De camping is rustig gelegen en opgebouwd uit ruime, door lage beukenhagen, afgescheiden plaatsen.
De kampeerplaatsen hebben 6 ampère stroom een tegelplateau voor de caravan, gelieve uw caravan/camper netjes achter het tegelplateau plaatsen, met de deur richting het veld. Gratis draadloos internet is beschikbaar op de gehele camping. In het midden van het kampeerterrein is een groot open veld.

Ons verwarmde sanitairgebouw wordt keurig onderhouden en voldoet aan alle hygiëne normen. Tijdens het hoogseizoen wordt dit gebouw meerdere keren per dag schoongemaakt. Het sanitairgebouw beschikt over de volgende voorzieningen:
4 wastafels, 2 was cabines, 6 douches (met thermostatische kraan), 5 toiletten met papier, 1 urinoir en de mogelijkheid tot storting van een chemisch toilet.

Wellness
Een ontspannen bad aan het einde van de dag of een heerlijke middag relaxen.
Onze outdoor Spa voor max. 6 personen is te huur. Gemiddeld 35 graden, heeft waterjets, airbubbels, licht en muziek. Vraag op de camping naar de mogelijkheden.
Vergeet niet je badkleding mee te nemen!

Plattegrond
Om een beter beeld van de camping te krijgen hebben we een plattegrond voor u ter beschikking gesteld.

Parkeren
Parkeer uw auto op onze eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt naast onze camping. Onze grasmat is het visitekaartje van de camping, daarom vragen wij u om alleen bij aankomst en vertrek met de auto het veld te betreden. Dit bevordert de rust op de camping en het heeft een netter aanzien.

Fietsen
Uw fiets kunt u stallen in onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Geen fiets? Een fiets huren gemakkelijk online geregeld worden en wordt op de camping geleverd! kijk op: enclave-tours.nl 

Verblijfsruimte
Bij aankomst ontvangen wij u graag in de gezellig verblijfsruimte daar krijgt u informatie over de camping en een complete map met fiets-/wandelroutes en regio-informatie. Bij vertrek nemen we de map graag weer terug in ontvangst.
In deze verblijfsruimte is ruimte om af te wassen en tevens een gezellig samenkomst met andere kampeerders (op veilige afstand), en er staat een koelkast met vriesruimte en een wasmachine.

Sport, Spel en Ontspanning 
Wij hebben een kleine bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. Speeltoestellen voor de “kleine kampeerder”.
We hebben een speelveld uitgezet voor het KUBB (een spel met houten blokken) en een Jeu de Boulesbaan met verlichting, zodat u ‘s avonds na het eten ook kunt genieten van het Jeu de Boules spel. Voor de gezelligheid spelen we van tijd tot tijd ook een balletje mee.

Geen eigen kampeermiddel?
Boek dan nu onze ingerichte blokhut voor twee personen, verwarming, keukenblok met 2-pits kooktoestel en koelkast, zitje binnen en buiten, opgemaakt bed bij aankomst (ook leuk om te boeken voor familieleden zodat ze kunnen blijven logeren).