Faciliteiten

U verblijft op de camping van Familie de Jong, waar de activiteiten van het bedrijf zijn gewone gangetje gaat. De camping is heel rustig gelegen en is opgebouwd uit ruime (door lage beukenhagen) afgescheiden plaatsen met middenin een groot open veld.
De ruime plaatsen hebben een tegelplateau voor de caravan en 6 ampère stroom.

tegelplateau

Ons verwarmd sanitair is zuiver, hygiënisch en wordt keurig onderhouden. Tijdens het hoogseizoen wordt het meerdere keren per dag schoongemaakt.
Wij hebben de volgende voorzieningen: 4 wastafels, 2  was cabines
6 douches (met thermostatische kraan), 5 toiletten een urinoir en storting voor Chemisch Toilet

Op de camping is er:
– Gratis draadloos Internet beschikbaar.
– Grote fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets
– Enkel speeltoestellen voor de kleine kampeerder

Wij hebben een grote parkeerplaats naast de camping, dus niet op het veld zelf. Alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan om met de auto op het veld te komen. Dit bevordert de rust op de camping en het heeft een netter aanzien. Onze grasmat is HET visitekaartje van de camping.

Verblijfsruimte:

Wij hebben een gezellige verblijfs-/inforuimte. Bij aankomst krijgt u hier een kopje koffie met een plakje cake aangeboden. U krijgt informatie over: de camping en een complete informatiemap met fiets- en wandelroutes. Ook regio-informatie zit bijgesloten. Bij vertrek nemen we de map graag weer terug in ontvangst. In deze ruimte staat ook een wasmachine en een koelkast met vriesruimte. Er is ook een aanrecht aanwezig voor de afwas.

Er is ook een Jeu de Boulesbaan aanwezig met verlichting zodat u ‘s avonds na het eten ook kunt genieten van het Jeu de Boules spel. Voor de gezelligheid spelen we van tijd tot tijd ook een balletje mee. Wij hebben ook een kleine bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen.